i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Rukkileivapaneeringus kanafilee
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Piimasupp
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Profitroolid vanillikreemi ja jõhvikakeedisega
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Aeg tegutseda
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Kuidas ma laenukõlblik ei ole
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Veriapelsinikook
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Sipelgapesa
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Uus raamat - Nostalgilised tordid ja koogid
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
  • favicon Ma olen peaaegu tagasi
    kirjutab blogis ShoppingQ
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Rukkileivapaneeringus kanafilee
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 26 mai kell 08:16
Leivapaneeringus kanafilee Üks lihtne ja maitsev argiõhtu söök. Valmib minutitega. Kui saad, kasuta kindlasti just riivleiba, mitte saia. Leib annab mõnusa mõrkjas-magusa maitse. Igale sööjale üks kanafilee. Pane kana kilekotti või köögipaberite vahele ja vasarda õhemaks.

Huvitavad blogilistid

Piimasupp
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 19 mai kell 12:51
Piimasupp Piimasuppi võib vist nimetada lohutustoiduks. Kodus tehti seda õhtul, kui lapsel vastu ööd oli järsku kõht tühi. Ja koolis anti piimasuppi esmaspäeviti. Ka nagu enam- vähem lohutus. Nädal algas:) Kolmas seos piimasupiga on kindlasti  Silvia Rannamaa Kadri. Kasuema. Sa pole seda lugenud?  No siis on viimane aeg.
Sipelgapesa
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 12 mai kell 08:22
sipelgapesa Retsept on pärit Milvi retseptivihikust.  Selle parim osa on alustainas. Seda on kerge teha, munavaba ja neutraalse maitsega st sobib väga hästi ka kõikide teiste kookide tegemiseks. Küpsetamisel peab jälgima, et ei jääks nätskeks.
Veriapelsinikook
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, neljapäev 11 mai kell 16:33
Teeselgem nüüd, et veriapelsinide hooaeg ei hakka veel läbi saama. Isegi kui hakkab, siis hooaja lõpus on need kindlasti eriti mõnusalt küpsed. Olen tegelikult juba kolm korda teinud seda kooki, aga kord ei saa pilti, teinekord panin 4 želatiinilehe ehk 8 grammi asemel millegipärast 4 g želatiini ja nii see läks (ei tea, mis mu ajudest alles jääb, kui ma veel 8 kuud imetan..).
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Kuidas ma laenukõlblik ei ole
kirjutab jaanika o. blogis ShoppingQ, kolmapäev 10 mai kell 08:00
Nagu ma siin talve lõpusirgel-kevadehakul  omale plaane seadsin, lubasin ma oma autoparki korrastada. Vanad autod realiseerida ja üks uus asemele. Mingi aeg ma siis hakkasingi auto kuulutusi sirvima. Margi valik oli algul keeruline, aga ajapikku oli selge, et Ford, Opel, Kia jne. langevad kohe välja. Audi ei tulnud kõne allagi, sest seal maksab juba nimi pool auto hinda.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 6) Näita
Ma olen peaaegu tagasi
kirjutab jaanika o. blogis ShoppingQ, teisipäev 9 mai kell 18:34
Tere taas üle pika aja ja vabandused, et lihtsalt ära kadusin. Põhjuseks nagu konkreetselt midagi ei olegi ütelda, lihtsalt tundus tol hetkel nii, et tahan puhkust - kõigest. Ja ega naasminegi eriti lihtne pole.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 3) Näita
Profitroolid vanillikreemi ja jõhvikakeedisega
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, esmaspäev 15 mai kell 20:24
Just siis, kui ma mõtlen blogida, et hakkan siin seda elu lapsega taaaaasapisi käppa saama, siis lendab peale neljas kasvuspurt või on need hambad või on see vaktsiinide järelmõju või on need kõik asjad kokku..
comments Viimased kommentaarid (kokku: 3) Näita
Aeg tegutseda
kirjutab jaanika o. blogis ShoppingQ, neljapäev 11 mai kell 09:34
Mul on puhkus käimas, juba teist nädalat, aga midagi kasulikku veel teha jõudnud ei olegi. Sõna otseses mõttes puhkangi. Plaanis oli ikka kõvasti põllumajandusega tegeleda, aga mida sa siin tegeled, kui hommikuti on maa valge ja päeval sajab lund. Imestada ei ole siin enam midagi. Täiesti tavaline, et 10. mail on maa valge. Jumala õnn, et ma nii laisk olin ja tomatid-kurgid alles märtsi lõpus mulda sain.
Uus raamat - Nostalgilised tordid ja koogid
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, teisipäev 9 mai kell 11:02
Nostalgilised tordid ja koogid -  minu neljas kokaraamat, mis toob teieni tordid, koogid, saiakesed ja küpsised nii nagu meie emad ja vanaemad neid mäletavad. Lisaks pereretseptidele (mitte ainult minu emalt, vaid laiemalt) võtsin retseptide koostamisel appi ka Kondiitritöö tehnoloogia (1975) ehk tolleaegsete kondiitrite käsiraamatu (sealt sain näiteks teada, et sefiiritordi vahele käis vanasti õunakreem ja tulemus on tõesti meeldiv).