i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Vastlakuklid / vastlasaiad 2017
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
  • favicon Suur kokaraamatute müük
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
  • favicon Hernesupp !
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Lahtine mustasõstrapirukas
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Tort isamaale 2017
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Must leib
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Maagiline linn Izamal ja Don Antonio jurues sisalipõllul
    kirjutab blogis What a wonderful world!
  • favicon Vastlakuklid
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Maa-alused cenoted, maapealsed rannad ja veidi ajalugu lisaks
    kirjutab blogis What a wonderful world!
  • favicon Lihtsad kohupiimaküpsised
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Kana riisiga
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Minu arvutuskäik: palju saan mina tulumaksu tagasi? Oletatavalt:D
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Nagu kult rukkis
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Vintis banaanileib
    kirjutab blogis Vanapere köögikatsetused
  • favicon Mulgikapsad
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Flamingod, püramiidid ja mehhiklannad meie köögis
    kirjutab blogis What a wonderful world!
  • favicon Argiõhtune kalasupp
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Mooniseemnetega kapsasalat
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Makroonide valmistamiseõpetus
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Hernesupp !
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., esmaspäev 27 veebruar kell 08:02
hernesupp Kuna sul seal Salvestit pole, siis oled vastlapäevaks lihtsalt sunnitud keetma ühe traditsioonilise hernesupi. Nagu kõik traditsioonilised söögid, siis taas on tegemist toiduga, mis võtab aega. Eelmisel päeval pane külma veega likku 1 dl odratangu 1,5 dl kollaseid kuivatatud herneid sellest kogusest jagub umbes 2-3 inimese jaoks. Järgmisel päeva kalla herned- odrad potti, lisa hakitud porgand hakitud sibul ja kui soovid, siis lihane (suitsu) koot või ribitükk. Kalla peale üsna palju vett, kuna vesi kipub minema aurama. Lisa teelusikatäis soola Ja lase keema tõusta. Riisu vaht. Keera tuli tasaseks ning lase tund poolteist või kaks või isegi rohkem, kui sul on aega, mõnusalt podiseda. Aeg- ajalt kontrolli veetaset.

Huvitavad blogilistid

  • i Fotoblogardid
    24 h jooksul 7 postitust
    hingesugulane
  • i Kultuur
    24 h jooksul 1 postitust
    Thou Shell Of Death / Vanad Varjud / ÜrgSiuG split
  • i Filmiblogid
    24 h jooksul 0 postitust
    Paterson (2016) - halli argipäeva poeetiline valgus püütud filmilindile
  • i Ettevõtlus, turundus
    24 h jooksul 0 postitust
    Sirsnīgi fakti par Valentīna dienu no visas pasaules
  • i Muusika
    24 h jooksul 3 postitust
    [#총선아바타_부산] 김무성 ‘이것들 늙어가지고 소리도 안 나오네 ‘
  • i Ühiskond ja poliitika
    24 h jooksul 2 postitust
    19. veerandtund väliskommentaatoriga: Juri Jurkevitš Valgevene-Venemaa suhetest
  • i Poliitikud
    24 h jooksul 0 postitust
    Home Improvement :: More Living Space: 5 Great Garage Conversion Ideas
  • i Astroloogia
    24 h jooksul 2 postitust
    Pisces Solar Eclipse: We Ride
  • i Mõttekodu
    24 h jooksul 3 postitust
    Kolumn, mille viide kuhugi ei vii
  • i Kokkade kodu
    24 h jooksul 4 postitust
    Lihtsad kohupiimaküpsised
  • Vaata kõiki blogiliste või Loo uus list
Vastlakuklid / vastlasaiad 2017
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, pühapäev 26 veebruar kell 14:47
 Küpsetame tänavu taas mini-vastlakukleid ehk ühe ampsu kukleid (á 1 EUR) ning ka suuremaid (á 2.50 EUR). Saiataigen on tuntavalt kardemonine; kukkel ise hästi mahlane, sest võimalikult palju saia-sisu asendatud vaarikamoosi ja vahukoorega. Pärmitaina koostisained: nisujahu, pärm, või, piim, kardemon, suhkur, muna.
Tort isamaale 2017
kirjutab sf blogis Toidutegu, reede 24 veebruar kell 15:57
Ümberringi ei midagi muud kui puud ja puud ja puud. Sulnilt suletud on nende suud. Oleme piiratud sisse hääletu kiirgamisse. (Artur Alliksaar) Teadagi, et veebruaris hakkavad minusugused tahes või tahtmata mõtlema tordivõistlusele.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Must leib
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., neljapäev 23 veebruar kell 09:38
No ja, kus on must leib?! Minu õe retsept Vaja läheb 1,5 l vett 0,5 l juuretist 1,5 kg rukkijahu soola suhkrut 2-3 dl kaerakliisid köömneid linaseemneid soovi järgi muid seemneid Alustuseks segad juuretise 1,5 l käesooja vett ja pool jahust kokku ja paned 24 tunniks käärima.
Vastlakuklid
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 17 veebruar kell 08:24
Vastlakukkel Ma lihtsalt armastan vastlakukleid. Ma pole eriline magusasõber, aga kaks korda aastas- jõuluaegu piparkooke ja vastlaaegu kukleid söön ma ilma häbi- ja mõõdutundeta. Pärmitaigen vajab aega, sooja  ja rahu ja tunnetust. Antud kogusest saab ca 15-16 kuklit. Kaalu valmis ja tõsta toatemperatuurile 6 dl jahu 100 g võid 1 muna Sulata murendatud 25 g pärmi 3 sl suhkrut ja 2 dl käesoojas piimas.
Maa-alused cenoted, maapealsed rannad ja veidi ajalugu lisaks
kirjutab Juc blogis What a wonderful world!, teisipäev 14 veebruar kell 08:29
Hei sõbrad! Sissejuhatuseks soovime teile hiiglatoredat sõbrapäeva , oleme väga rõõmsad, et te meil olemas olete! Seekord kutsume teid endaga koos maa-alusesse cenotesse ujuma, natuke randa ja natuke muuseumisse kah! Nüüd tuleb üks kaootiline jutt, sest see ongi kuidagi üks kaootiline nädal olnud. Täiesti mõnusalt programmivaba ja chill, oleme lõpuks sisse elanud ja tunneme, et oleme kohal.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Kana riisiga
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., esmaspäev 13 veebruar kell 08:59
Vahelduseks üks tavaline igapäevane õhtusöök. Seda saab teha ka pliidi peal, aga mugavam on visata ahju- see annab aega muude asjadega samal ajal tegeleda. Iga sööja jaoks üks kanakints või koib.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Lihtsad kohupiimaküpsised
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, pühapäev 12 veebruar kell 14:44
Nii-nii. Väga raske on end kokku võtta ja taas vanaviisi blogida. Elu on meil siin Kaju Köögis ju täiesti uus. Sõna otseses mõttes. 02.02.17 sündis meie väike ime, Kaunitar, kaaluga 3996 g ja pikkusega 54 cm! Kaunitarist saab siin edaspidi kindlasti ühtteist lugeda (olgem ausad, hetkel on tema põhitegevuseks magamine ja söömine).
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Mulgikapsad
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 10 veebruar kell 08:27
mulgikapsad Hea toit, mis võtab nullist tehes liiga palju aega ja seetõttu on see mu laual harvem, kui tahaks. Ehk siis,  varu tund ja veel parem kaks, et kapsas mõnusaks küpseks ja liha pehmeks saaks. Tegelikult võib selle teha ka täiesti veganina, st lihata.
Minu arvutuskäik: palju saan mina tulumaksu tagasi? Oletatavalt:D
kirjutab jaanika o. blogis ShoppingQ, neljapäev 9 veebruar kell 11:47
Täitsa ajaviite teema, pole midagi ju oma vaba ajaga pihta hakata. Kasutasin abina seda lehte ( LINK ). Brutotulu: 15 888,18 Maha arvamised: Maksuvaba 2040 TKM (kinnipeetud töötuskindlustus) 135,07 KPM (kinnipeetud kohustuslik kogumispension) 168,84 Koolitus 349,65 Lapse maksuvaba 3 x 1848 = 5544 Kokku mahaarvamised: 8237,56 Tulumaks sellelt: 8237,56 x 20% = 1647,51 Tasutud tulumaks: 2592,24 Lõplik maksukohustus: 1647,51- 2592,24 = -944,728 Kas mu arvutuskäik klapib, selgub õige pea.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 8) Näita
Nagu kult rukkis
kirjutab jaanika o. blogis ShoppingQ, neljapäev 9 veebruar kell 10:24
Ei tahaks küll julm olla, aga järjekordne käimasolev blogisõda, mis õnneks küll sel korral ei puuduta mitte mingil määral mind, toob põnevust. On vähemalt lugeda ja jälgida midagi Perekoolist ( LINK ). Malluka blogisse mul asja ei ole, seal saab kohe sõimata, nii kui midagi teistmoodi arvata julged ja päris mark on ka selles seltskonnas viibida, kui aus olla.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Vintis banaanileib
kirjutab Laura blogis Vanapere köögikatsetused, kolmapäev 8 veebruar kell 23:06
See ei ole esimene banaanileiva retsept siin blogis.  Esimene banaanileib , mis erineb sellest retseptist vaid alkoholisisalduse poolest, ilmus juba 2011 aastal... Teist banaanileib a, mis on selle tervislikum  variant, kus puudub suhkur ja rasvaine, jagasin teiega 2014 aastal. Nüüd siis peale kuut aastat katsetamist, olen lõpuks jõudnud selle parima retseptini.
Argiõhtune kalasupp
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., kolmapäev 8 veebruar kell 14:40
Argiõhtu kiire söök. Kogu raskus on köögiviljade tükeldamises, kui kasutad külmutatud köögivilju, siis pole sedagi. Peaks jaguma neljale. Pane veekann keema. Kuumuta poti põhjas Kalasupp suurem lusikatäis võid üks suur hakitud porgand 2 peotäit viilutatud porrut 2 peotäit riisi (u 100 ml) 1 hakitud tomat Kalla juurde keev vesi, lisa paar loorberilehte, soola ja paar tera pipart Kui sul pole kalafilee vaid luudega ja/või rookimata kala, siis lisa puljongile ka kala.
Flamingod, püramiidid ja mehhiklannad meie köögis
kirjutab Juc blogis What a wonderful world!, kolmapäev 8 veebruar kell 03:08
Päiskelised tervitused maiade maalt!  Sel nädalal sai pisut Yucatani poolsaarel ringi kolatud, kohtasime flamingosid, ronisime iidsetel püramiididel, käisime turgudel ja kutsusime kohalikud donad ja senjoriitad Patricia ja Marilou enda kööki kokkama! Vaikelu vene keele õpikuga Peegeldus Kes varasemaid postitusi lugenud on, siis teab, et meie eelmine katse flamingodega kohtuda Isla Holboxil natuke nagu õnnestus, aga päriselt ka nagu mitte. Selles mõttes, et kimasime kiirpaadiga mööda merd ja siis nägime eemalt väikest gruppi ilusaid flamingosid.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Mooniseemnetega kapsasalat
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, teisipäev 7 veebruar kell 10:53
See on üks selline huvitav salat, mille retseptiviite ma salvestasin ära juba aastaid tagasi, proovitud seda sai mõned kuud tagasi ja nüüd lõpuks ta mul siin ees jälle on. Mitte, et see salat poleks väärt jagamist, vastupidi. Vägagi väärt salat on, eriti praegusel aastaajal, kui pole just kõige värskemate leheliste hooaeg aga huvitavamat ja kergemat lihakõrvast tahaks ikka.
Makroonide valmistamiseõpetus
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, esmaspäev 6 veebruar kell 17:27
Makroonide valmistamise õpetuse leiad selle kuu Nipiraamatust (veebruar 2017).
Suur kokaraamatute müük
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, laupäev 25 veebruar kell 15:35
Sandra Veeremaa Kirss tordil  - 8 EUR Virpi Raipala-Cormier Frantsila taluköök  - 10 EUR Angeelika Kang ja Lia Virkus Šokolaad  - 5 EUR Maire Suitsu, Lia Virkus Maitsvad kingitused  - 3 EUR Liz Franklin Soolased ja magusad li