i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Kräsupea kook
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Piparkoogivürtsised kaneelirullid
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Tatra- kukeseenevorm
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Kartulivahvlid
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Jõhvikamuffinid valge šokolaadiga
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Pastinaagi- kartuliröstid
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Ahjuribid
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Kräsupea kook
kirjutab KR blogis Eesti Toit., neljapäev 16 november kell 08:29
Kräsupea kokk Meie kodus oldi selle koogi jaoks liiga laisad. Meil tehti samasugust kooki tavaliste küpsistega- heledaid ja tumedaid, vahele tavalist hapukoort ning peale kakao-suhkru-kuumavee segu. Tehtud. Vahusta 4 muna 4 dl suhkruga Sõelu sisse 6 dl jahu , mille sisse on segatud 1 tl küpsetuspulbrit Sega ettevaatlikult juurde 400 g hapukoort. Kalla pool taignast plaadile ja küpseta 180 C juures ca 25 minutit. Kräsupea kook Ülejäänud taignale sega juurde 3 spl kakaod.

Huvitavad blogilistid

Piparkoogivürtsised kaneelirullid
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 15 november kell 14:31
Ma ei tea inimest, kellele ei meeldi kaneelirullid. Küll aga ma tean paljusid, kes arvavad, et nad ei oska pärmitaigent valmistada. Selle mure murdmiseks on käesolev retsept ja video, mis näitab, et tegelikult on asi imelihtne.
Tatra- kukeseenevorm
kirjutab KR blogis Eesti Toit., reede 10 november kell 08:35
Tatra- kukeseenevorm Ideaalne mõnus vormiroog juhuks, kui keetsid kogemata liiga palju tatart. Kogused on 20 x 20 cm ahjuvormi jaoks. 100 g tatart, keeda pehmeks ca 200 g kukeseeni. 1 sibul 1 küüslauguküüs soovi korral veel köögivilju- tomatit, paprikat, herneid, porgandit, peeti.... 1 muna ca 250 ml piima ( suurem tassitäis) u 100 g hapukoort Sega keedetud tatar lahtiklopitud muna ja piimaga.
Jõhvikamuffinid valge šokolaadiga
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 8 november kell 14:31
Käes ongi aasta kõige kõledam, hallim ja pimedam kuu, november. Et kogu see olemine ühtlaselt masendav ei oleks, võib näiteks selle muffiniteo ette võtta. Ahjus karamelliseks muutuv valge šokolaad sobib tõeliselt hästi hapude jõhvikatega.
Pastinaagi- kartuliröstid
kirjutab KR blogis Eesti Toit., neljapäev 2 november kell 08:46
Pastinaagi röstid Millal sa viimati pastinaaki sõid? Eksole... Pastinaaki tunti Eestis juba keskajal. Ta on porgandi sugulane, maitseb üsna samamoodi  ja samamoodi peaks teda ka kohtlema. Rösti ja kotleti erinevus on selles, et rösti peaks olema võimalikult õhuke, küpsema krõbedaks. Minu piltidel on nad pisut isegi liiga paksud. Paksu pätsi puhul on oht, et kartul ja pastinaak ei küpse läbi.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Ahjuribid
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 1 november kell 14:29
Mahlased ribid ei pea olema ainult suveunistus ja grillpidude kuningas, neid võib teha aastaringselt. Tegelikult ongi neid ahjus kõige lihtsam teha, peab vaid veidi plaani pidama, et ribid õigel ajal marinaadi saaks, et nad siis kolmeks-neljaks tunniks ahju “unustada”.  Maitseainesegu saab kokku segatud sekunditega, liha selle kokku hõõrutud sama kiirelt.
Kartulivahvlid
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, neljapäev 9 november kell 11:08
Ma olen vahvliusku. Eriti maitsevad mulle need paksud, pealt krõbedad ja seest kohevad vahvlid, mida erinevate lisanditega vääristada. Enamasti küll seostuvad vahvlid magusaga kuid seekord! Seekord tegin ma nad soolased. Seda plaani olen ma nii pikalt pidanud, et erinevad retseptid kummitasid mind mu Pinteresti seinal juba kuude kaupa. Aga ühel hommikul ma ärkasin ja märkasin, et mul on külmkapis keedetud kartuleid.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita