i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Räägi mulle ajast, räägi mulle ruumist*
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Kimchi hautis (Kimchi-jjigae)
    kirjutab blogis Vanapere köögikatsetused
  • favicon Mulgi korbid. Kohupiimakorbid
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Lillkapsavorm
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Hasta luego Mexico!
    kirjutab blogis What a wonderful world!
  • favicon Õllemuffinid
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Kohupiimavorm
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon “La traviata” ja kakaokreemitort mustade sõstardega
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Šokolaadikeeks banaani ja šokolaaditükkidega
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Mis on bean-to-bar šokolaad
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
  • favicon Vinegrett
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
  • favicon Resep Cara Membuat Nasi Kebuli Ayam Asli Khas
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Resep Cara Membuat Mie Aceh Kuah Goreng Asli
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Resep Cara Membuat Martabak Mini Manis Spesial
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Mulgipuder
    kirjutab blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine.
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Mulgi korbid. Kohupiimakorbid
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., esmaspäev 27 märts kell 09:42
Mulgi korbid Aeg-ajalt visatakse meedias õhku väide, et õiget st puhast eestlast pole olemas, et väidetavalt oleme me kõik segatud verega. Palun väga. Mina olen. Vähemalt viimased 400 aastat, dokumentaalselt tõestatuna. Needsamad dokumendid alates aastast 1630 tõestavad ka seda, et üks mu juurikatest on olnud püsivalt Mulgimaal. Mulgi ja kohupiimakorbi vahe on selles, et mulgikorbi kohupiimatäidis on köömnetega, st mitte väga magus. Ja peale kohupiima, võib seda pätsi täita ka mannapudruga või kartulitäidisega.  Eriti nutikas on seda teha, kui sul on üle jäänud kartuliputru või oled teinud liiga palju bubertit. Tõe huvides peab mainima, et päris vanasti tehti seda nagu vastlakuklit.

Huvitavad blogilistid

  • i Fotoblogardid
    24 h jooksul 14 postitust
    metsas on hea. minge metsa
  • i Kultuur
    24 h jooksul 2 postitust
    Herbert W. Franke «Schlag und Gegenschlag»
  • i Filmiblogid
    24 h jooksul 1 postitust
    "Kong: Skull island" (2017) - suurus on oluline, kuid ainult sellest ei piisa
  • i Ettevõtlus, turundus
    24 h jooksul 0 postitust
    Thank you for the awesome Junior vs Senior meet-up!
  • i Muusika
    24 h jooksul 4 postitust
    박근혜 대 김무성, 국민은 안중에 없는 ‘집착’ [정치토크 돌직구 92회]
  • i Ühiskond ja poliitika
    24 h jooksul 2 postitust
    23. veerandtund väliskommentaatoriga: Keit Kasemets EL 5 arengustsenaariumist
  • i Poliitikud
    24 h jooksul 1 postitust
    Landscaping :: Ways You Can Have A More Natural Lawn
  • i Astroloogia
    24 h jooksul 3 postitust
    Aries New Moon: The Beast in Me
  • i Mõttekodu
    24 h jooksul 6 postitust
    Vesi sees ja vesi väljas
  • i Kokkade kodu
    24 h jooksul 1 postitust
    Šokolaadikeeks banaani ja šokolaaditükkidega
  • Vaata kõiki blogiliste või Loo uus list
Kimchi hautis (Kimchi-jjigae)
kirjutab Laura blogis Vanapere köögikatsetused, pühapäev 26 märts kell 22:44
Terve viimase aasta on Korea köök mind köitnud. Selle aja jooksul olen inspiratsiooni ammutanud Korea restorane külastades, sealhulgas ka LA-s, kus elab Seouli järel suuruselt maailma teine Korea kogukond ja toit on vägagi autentne. Lisaks sellele sirvinud hulgim Korea köögi kokaraamatuid ja lugenud selleteemalisi blogisid.
Lillkapsavorm
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 24 märts kell 08:34
Lillkapsavorm Sobib söömiseks nii eraldi toidukorrana, kui ka lisandina prae juurde. Antud kogused on u 20x 20 suuruse vormi jaoks. u 400 g lillkapsast.
Hasta luego Mexico!
kirjutab Juc blogis What a wonderful world!, laupäev 18 märts kell 20:52
Kripeldab teine juba kõik see kodus oldud kaks nädalat, et blogis jäi see Mehhiko lugu nagu lõpetamata. Eestisse saabudes kukkus reaalne elu niimoodi peale, et polegi nagu mahti olnud - ohtralt sünnipäevi, muidugi kuhjunud tööasju, laste kooli ja lasteaia teemasid jne. Ahjaa, ühe väikse kodumaise viiruse haakisime endale ka kõik kohe külge seekord.
Kohupiimavorm
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 17 märts kell 08:47
kohupiimavorm Antud kogusest tuleb väiksem ja madalam kohupiimavorm. Sulata 25 g võid lisa 200 g kohupiima klopi lahti muna ning lisa kohupiima- võisegule muna 0,1 dl mannat 50 g hapukoort ja maitse järgi (apelsini) suhkrut.
Šokolaadikeeks banaani ja šokolaaditükkidega
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, teisipäev 14 märts kell 11:59
Ma ei tahtnud ennetavalt viriseda.. Agaaaa pidin siin kaks nädalat lapsega kahekesi olema, sest abikaasa oli komandeeringus. Üldsegi tundub kohatu viriseda, sest on ka viie lapsega üksikemasid, kes saavad hakkama. Mis mina siis nüüd oma ühe imikuga hädaldan, eksole. Aga paras katsumus oli see küll, nagu arvata oli.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 6) Näita
Mis on bean-to-bar šokolaad
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, esmaspäev 13 märts kell 17:33
Perenaise Pagariäri kirsi-šokolaadikook Perenaise Pagariäri kirsi-šokolaadi mousse kook valmib nüüdsest bean-to-bar tumeda šokolaadiga. Mis on bean-to-bar šokolaad ja kus seda valmistatakse? Bean-to-bar šokolaadi eripäraks on see, et kogu šokolaadi valmimise protsess, s.t. ubadest kuni valmis šokolaadini, toimub n-ö ühe katuse all.
Vinegrett
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., esmaspäev 13 märts kell 08:00
vinegrett Hästi maitsev köögiviljasalat, üks mu lemmikuid. Kogused ja ainete vahekorrad võta oma maitse järgi. Järgnevast jagub umbes kahele. 1 õun 1 keedetud kartul 1 punane sibul 1 hapukurk 150 g hapukapsast porgandiga õli
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Mulgipuder
kirjutab KR blogis Eesti Toit. Estonian Cuisine., reede 10 märts kell 08:19
Mulgipuder Olgem ausad, Mulgimaad ajalooliselt kaua olnud pole. Pigem on see 19. sajandi PR projekt. Ja väga hea näide, kuidas globaliseerumine toimis juba toona. Ameerika kodusõda, millest tekkinud puuvillapuudus andis võimaluse teisel pool maakera linakasvatajatele. Minu mulgipäritolu ema, kommenteeris seda toitu nii: Kartuli-tangupuder on ju seatoit. Tol ajal (50-datel), oli siga väga väga tähtis.
Räägi mulle ajast, räägi mulle ruumist*
kirjutab sf blogis Toidutegu, teisipäev 28 märts kell 21:01
Kuulamisest olen ma juba kirjutanud , aga see on ainult üks, ehkki oluline pool. Täpselt sama oluline on tõeliselt rääkimine. Rõhk ei ole siinkohal küll mitte rääkimise kvantiteedil (kuigi kord kolme aasta jooksul on ikka ilmselgelt liiga harva), vaid kvaliteedil.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 3) Näita
Õllemuffinid
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 15 märts kell 14:50
Õlu on üks tore jook. Aga temaga saab muid häid asju lisaks joomisele veel teha. Õlut olen küpsetamisel varemgi kasutanud, näiteks selle maitsva ja lihtsa sepiku küpsetamisel. Seekord aga tulevase St. Patricu päeva puhul võtsin ette ja proovisin ta hoopiski magusatesse muffinitesse pista. Õnnestus väga hästi, ütlen üsna enesekindlalt, et nii õhulisi muffineid ei ole ma aastaid ahjust välja võtnud.
“La traviata” ja kakaokreemitort mustade sõstardega
kirjutab sf blogis Toidutegu, teisipäev 14 märts kell 20:41
Kui mult küsitakse, missugusest ooperist võiks algaja ooperihuviline tutvumist žanriga alustada, siis üks nende hulgast, mille ma kindlasti välja pakun, on maailmas enimmängitud ooper Giuseppe Verdi “La traviata”, mille libreto põhineb Alexandre Dumas noorema romaanil “Kameeliadaam”, mis pajatab kurtisaan Marguerite Gautier’st, see tegelaskuju omakorda on aga inspireeritud reaalsest isikust kurtisaan Marie Duplessis’est. Ooper kukkus esietendusel aastal 1853 suurejooneliselt läbi, kusjuures harvaesinevalt olid publik ja kriitikud sealjuures ühel meelel.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Resep Cara Membuat Nasi Kebuli Ayam Asli Khas
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, reede 10 märts kell 09:34
ResepTante.Com - Resep Cara Membuat Nasi Kebuli Ayam Asli Khas, Bahan bahan membuat nasi kebuli ayam enak, tips cara membuat nasi kebuli ayam sederhana. Bagi Masyarakat Keturunan Arab Timur Tengah, kuliner yang satu ini tentunya sudah tidak asing lagi, yaitu nasi kebuli.
Resep Cara Membuat Mie Aceh Kuah Goreng Asli
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, reede 10 märts kell 05:07
ResepTante.Com - Resep Cara Membuat Mie Aceh Kuah Goreng Asli, Bahan bahan membuat mie aceh pedas, tips cara membuat mie aceh enak lezat. Keanekaragaman kuliner Indonesia memang sudah diragukan lagi,bahkan sampai mancanegara mengenal kuliner asli Indonesia yang memiliki cita rasa yang khas karena diolah dengan aneka bumbu serta rempah-rempah asli Indonesia.
Resep Cara Membuat Martabak Mini Manis Spesial
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, reede 10 märts kell 04:06
ResepTante.Com - Resep Cara Membuat Martabak Mini Manis Spesial, Bahan bahan membuat martabak mini bangka, tips cara membuat martabak mini aneka rasa. Martabak sebenarnya jenis jajanan yang sudah tidak asing lagi bagi kita, karena kuliner ini sangat mudah di jumpai hampir di seluruh daerah di Indonesia.