i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Šokolaadi-kohupiimatäidisega keerusai
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Aprikoosi-vanillimakroonid ja elutarkust läbi makroonide
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Beseekattega ahjuhurmaa
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Sõrnikud ahjus
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Plov. Riisiroog sealihaga
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Ajast ja aastast
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Võtan aasta kokku
    kirjutab blogis ShoppingQ
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Šokolaadi-kohupiimatäidisega keerusai
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, laupäev 13 jaanuar kell 20:02
Tänane külm päev oli lausa loodud küpsetamiseks. Need kauaoodatud miinuskraadid õues kohe palusid, et köögis ahi sisse lülitataks ja seal midagi maitsvat valmis küpsetataks. Et sõtkutaks valmis üks sile ja siidine pärmitaigen, valmistataks tummiselt šokolaadine täidis, et need kaks omavahel ühendada. Selle saia puhul meeldib mulle muidugi ka selle ahvatlev ja lopsakas välimus.

Huvitavad blogilistid

Aprikoosi-vanillimakroonid ja elutarkust läbi makroonide
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, kolmapäev 10 jaanuar kell 20:50
Mul on täna tuju puhuda makroonijuttu ja elust läbi makroonide. Mitte et see makroonijutt nüüd oleks see põnevaim jutt paljude lugejate jaoks, aga siin blogis ja ka mu elus on makroonid ikka üksjagu esinenud viimase 4 aasta jooksul. Ehk siis alates sellest, kui läksin esimesele makroonikoolitusele.   Sorri, no pole paremat pilti võtta.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 6) Näita
Beseekattega ahjuhurmaa
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 10 jaanuar kell 14:31
Poelettidel on hunnikutes kaunilt kumavaid hurmaasid. Mida nendega veel teha, kui et lihtsalt niisama ära süüa? Teha näiteks üks talvise olemisega magustoit. Nimelt, küpsetame selle hurmaa ära koos beseemütsiga. Hurmaa muutub hurmavalt karamelliseks ja kreemjaks, kui teda veidi ahjukuumus kallistada saab.
Sõrnikud ahjus
kirjutab KR blogis Eesti Toit., teisipäev 9 jaanuar kell 08:38
Sörnikud Sõr on vene keeles juust. Nii et pisikesed juustukesed :) Järgnevalt kaks versiooni. Üks klassikaline ja teine natuke tervislikum versioon.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 3) Näita
Plov. Riisiroog sealihaga
kirjutab KR blogis Eesti Toit., neljapäev 4 jaanuar kell 08:20
Plov Ma lugesin hiljuti internetist väga huvitavat kirjapilti: blohhf. Äkki peakski selle roa nimi olema blohhf, et vältida mõttetuid vaidlusi autentsuse üle. Tavaline Eesti koduköögi õhtusöök. Igal omad nipid. Pane tulele paksupõhjaline pott. Aja seal kuumaks suurem sorts õli ning viska kuuma õli sisse  4 inimese jaoks kuubikuteks hakitud ca 300 g sealiha.   Lase lihal igast küljest pruunistuda, sega.
Võtan aasta kokku
kirjutab ShoppingQ blogis ShoppingQ, pühapäev 31 detsember kell 12:54
Kõigepealt, enne, kui midagi kirja panema hakkan, ohkan sügavalt. Ei ole olnud kõige parem aasta. Aasta lõpeb väga segaste tunnetega ja on palju lahtisi otsi. Üldises plaanis on muidugi kõik kena olnud. Oleme reisinud. Mina isegi kaks korda aasta jooksul Saksamaal käinud, mis ei ole eriti traditsiooniline. Oleme käinud tiiru Riias. Meena on reisinud ilma minuta nii Saksamaale kui ka koos vanaemaga Soome. Mere ääres sai käidud.
Ajast ja aastast
kirjutab Frieda blogis Toidutegu, pühapäev 31 detsember kell 11:52
Kõigepealt meeleolu loomiseks: Lund langeb ja äärelinnamajade pimedate akende taga magavad võõrad elud. Koju kõndides mõtlen neile, kes kunagi lõikasid nii sügavale naha alla, et nende jäljed ei kao sealt kunagi, aga on ikkag
comments Viimased kommentaarid (kokku: 4) Näita