i
Blogilist - Kokkade kodu
Kokad kokku :) Siia üritan kõik kokku koguda, kes peavad kokandusblogisid. Seega, kes peab kokandusblogi - andke palun teada clotilde@hot.ee

edit Lisa/eemalda blogisid

Uued postitused

  • favicon Resep Cara Membuat Pepes Ikan Kembung Pedas
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Resep Cara Membuat Pancake Durian Lembut
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Resep Cara Membuat Mie Tek Tek Kuah Goreng Pedas
    kirjutab blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional
  • favicon Riisikapirukas ja seeneseljanka
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Kurzeme strooganov
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Nipp! Tomatid sügavkülma
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Sügisesest Brüsselist
    kirjutab blogis What a wonderful world!
  • favicon Lihtne seenesalat
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Majonees
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Reh
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Ühepajatoit
    kirjutab blogis Eesti Toit.
  • favicon Kuidas asjadel on kombeks ise laheneda
    kirjutab blogis ShoppingQ
  • favicon Veel üks makroonipostitus – kirsimakroonid
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Purukattega mandli-õunakook
    kirjutab blogis Kaju Köök
  • favicon Õunakook, vabas vormis
    kirjutab blogis ROOSAMANNA
  • favicon Mitte eriti positiivne tagasiside
    kirjutab blogis ShoppingQ
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Kurzeme strooganov
kirjutab KR blogis Eesti Toit., neljapäev 21 september kell 08:39
Kurzeme stooganov Seekord teeme kummarduse Lätile.  Ma loodan, muidugi, et ka lätlased ise seda teavad, et selline roog olemas on :) Kuna ma olen pärit Lõuna- Eestist, siis see ju ongi peaaegu Läti:) Nelja inimese  jaoks lõika u 600 g sealiha ribadeks, nii u 0,5- 0,8  paksused. Mulle endiselt meeldib kasutada välisfileed. Kui kasutad kiulisemat ja sitkemat liha, siis arvesta pikema haudumisajaga.

Huvitavad blogilistid

Nipp! Tomatid sügavkülma
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 20 september kell 14:31
See pole mitte retsept vaid kiire nipp, kuidas säilitada koduseid/kodumaiseid ehk päris tomati maitsega tomateid. Kui ei taha oma tomateid keeta hoidiseks, siis säilitamieks hea nipp on nad riivida ja panna sügavkülma! Ja siis, kui sügisel-talvel tuleb isu teha üks mõnus bolognese kaste või chili con carne, on sul maitsvad ja maitsekad riivitud tomatid omast käest võtta.
Sügisesest Brüsselist
kirjutab Juc blogis What a wonderful world!, esmaspäev 18 september kell 14:39
Augusti lõpus oli siin veel nii soe, et ühel ilusal päeval, kui lastel veel kool ei käinud ja minu töö veel alanud polnud, sõitsime mere äärde Knokkesse. Knokket peetakse põhjamere St Tropeziks ehk siis selline peen vaprate ja ilusate rand. Linn ise ei tundunud eriline vaatamisväärsus, aga rand oli väga mõnus. Hästi lai, kaetud valge liivaga, ääristatud mõnusate baaridega.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Lihtne seenesalat
kirjutab KR blogis Eesti Toit., neljapäev 14 september kell 08:13
seenesalat See on nüüd ka toit, mis retsepti ei vaja, aga ehk on vaja ideid ja inspiratsiooni, millisel viisil talvevarusid veel kasutada. Soolaseened pane ööpäevaks vette likku. Soovitan vahepeal vett vahetada, et soola maksimaalselt välja saada. Külmutatud seened prae läbi ja jahuta maha. Marineeritud seened tükelda niisama. Umbes kausitäis seeni haki parajateks paladeks Haki kuubikuteks 1-2 punast sibulat.
Reh
kirjutab ShoppingQ blogis ShoppingQ, kolmapäev 13 september kell 19:52
Kes mäletavad, kuidas ma siin kuulutasin, kuidas Meena ja Stigi issi lubas Sotsiaalkindlustusametile tasuda riigi makstud elatisabi, mida me topelt saanud olime (minu eest), siis mina ausaltõeldes, tundes natukene seda inimest, imestasin (olin meeldivalt üllatunud). Kirjutasin sellest siin ( LINK ). Paar päeva tagasi sain Sotsiaalkindlustusametilt meili, kus paluti laste isaga kontakteeruda ja talle nende nõudmist selgitada.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Majonees
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 13 september kell 14:31
Majonees on üks selliseid toiduaineid, mida nagu ei tule pähegi ise tegema hakata. Kui poes olevaid purke ja pudeleid uurida, siis on koostisosade nimekiri ilmatuma pikk ja sellise asja ise tegemine mitte eriti kodune protsess. Tegelikkus on aga hoopis teine. Majoneesi tegemiseks on vaja vaid kuute koostisosa, saumiksrit ning paari minutit. Lihtsamast lihtsam! 2,5 dl mahedamaitselist toiduõli (nt.
Kuidas asjadel on kombeks ise laheneda
kirjutab ShoppingQ blogis ShoppingQ, reede 8 september kell 15:48
Ma jälle hakkan oma autojuttudega pihta. Kellele tited, kellele autod - kõigil omad mured. Igatahes alati, kui ma autoga kodust välja sõidan, kardan ma nii hirmsasti nii metsloomi, kive kui ka joodikuid ja igasuguseid kobakäppi. Kunagi ei või teada, millal kellelgi mõistus otsa saab. Ega ma ise olen ka selline kahtlane tüüp. Vahest jään unistama ja alles siis märkan, et krt, ma sõidan ju.
Ühepajatoit
kirjutab KR blogis Eesti Toit., reede 8 september kell 08:04
Ühepajatoit Ühepajatoidul, nii nagu ka kartulisalatil on ilmselt igal perel oma retsept. Mulle meeldib pigem pudrusem ja haudunum, kui keedetum versioon.   Ma olen rohkem kui ühelt inimeselt kuulnud, et nad ei söö köögiviljatoite, kuna nendega on palju mässamist. Minu soovitus. - ära koori, kui ei viitsi (v.a sibula peaks siiski koorima). Ja tükelda köögikombainiga, või siis üldse mitte.
Mitte eriti positiivne tagasiside
kirjutab ShoppingQ blogis ShoppingQ, neljapäev 7 september kell 08:45
Nüüdseks olen ära käinud auto esimeses hoolduses ja kirjutan oma kogemusest. Lisaks hooldusele tellisin ka pagasimati ja porilapakad - isa soe soovitus, muidu pidi auto kuidagi alasti välja nägema ja eks neil porilapakatel on ikka mingi kasulik funktsioon ka. Palju see lõbu mulle maksma minna võis, polnud mul aimugi. Raha ma laenasin, sest no tõesti, näpud ikka sajaga põhjas kuu lõpus.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 11) Näita
Veel üks makroonipostitus – kirsimakroonid
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, neljapäev 7 september kell 17:07
Möödunud nädala vaimus jätkan veel korra makroonide teemal.   Mäletan aega, kui blogis oli ainult kolm makrooniteemalist postitust.. Aga tänapäeval? Noo kõiki saab siit vaadata. Ahjaa, oma üle eelmise postituse jonni lõpetuseks ütlen, et taaskord sai tõestatud, et jonn alati aitab! Esiteks hakkab kergem ja teiseks olukord laheneb. Kolin aga oma blogi ringi, maksan 60 EUR aastase majutuse eest ja olen õnnelik.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Purukattega mandli-õunakook
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, kolmapäev 6 september kell 13:21
Rabarbri hooaja suutsin tänavu kuidagi maha magada. Nii et kibekiirelt teen ühe õunapostituse, enne kui õunaaeg samuti möödas.. See on nüüd küll üks “makroonimeistri õunakook” ehk siis mida teha alles jäänud munakollaste ja j
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Õunakook, vabas vormis
kirjutab Kärt blogis ROOSAMANNA, kolmapäev 6 september kell 14:30
Tervitame saabunud sügist ja jahedaid tuuli ühe õdusa õunakoogiga, mis valmib ilma koogivormi abita. Lihtne ja maitsev õunakook, millele kaerajahune põhi anna kergelt küpsiseliku iseloomu ja mille valmistamine on jõukohane ka peale tööpäeva.
Resep Cara Membuat Pepes Ikan Kembung Pedas
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, pühapäev 24 september kell 22:50
Resep Masakan - Resep Cara Membuat Pepes Ikan Kembung Pedas, Bahan bahan membuat pepes ikan kembung, tips cara membuat pepes ikan kembung kemangi. Indonesia merupakan Negara kepulauan yang memiliki hasil laut yang sangat melimpah, salah satunya yaitu ikan laut. Dimana kita ketahui bersama bahwa ikan mempunyai kandunagan gizi yang sangat baik terutama untuk anak-anak di masa pertumbuhan.
Resep Cara Membuat Pancake Durian Lembut
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, pühapäev 24 september kell 22:50
Resep Masakan - Resep Cara Membuat Pancake Durian Lembut, Bahan bahan membuat pancake durian enak, tips cara membuat pancake durian sederhana. Siapa si yang tidak suka dengan buah yang satu ini?iya durian adalah salah satu jenis buah-buahan yang mempunyai kulit yang khas yaitu penuh duri, namun tekstur serta daging buahnya sangat lembut.
Resep Cara Membuat Mie Tek Tek Kuah Goreng Pedas
kirjutab Kakak Dewa blogis Resep Masakan Indonesia Tradisional, pühapäev 24 september kell 22:50
Resep Masakan - Resep Cara Membuat Mie Tek Tek Kuah Goreng Pedas, Bahan bahan membuat mie tek tek goreng kuah, tips cara membuat mie tek tek khas enak. Mie tek-tek adalah salah satu kuliner yang sangat banyak penggemarnya,karena memiliki cita rasa yang sangat khas.
Riisikapirukas ja seeneseljanka
kirjutab OlgaKaju blogis Kaju Köök, kolmapäev 20 september kell 23:56
Korilane Olga on taas hoos! Seljankat oleme kaks päeva söönud, pirukat jagus üheks päevaks, tulemas on veel riisika-hakkliha-kapsahautis. Üks mu lemmmmmiksööööööke!   Ei, need seened pole pealt kõrbenud. Jah, see on minu kehv pildistamisoskus. Kuna mul on siin hirmsalt palju vaba aega, siis käisin seenel laupäeval.. ja pühapäeval.. ja kolmapäeval..