i
Blogilist - Minu lemmikblogid

Uued postitused

  • favicon Erinäolised ja sarnased nagu ühe pere erinevad lapsed. Restoranid Moon, Mantel ja Korsten ning Kolm Sibulat
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Tomatikaste lõhe ja krevettidega
    kirjutab blogis LIISI TOIDUBLOGI
  • favicon Pildike Itaaliast ehk ühe Rooma sisehoovi salapärane elu
    kirjutab blogis Kirjad kodumaale
  • favicon Pullerits: Kuidas leida Silicon Valleys jalgrattal oma miljoni-idee?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pullerits: Kuidas krediitkaardid Ameerikas üles ütlesid ja ma seal vanglasse läksin
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pealkirjata
    kirjutab blogis blogiriimuri ajaweeb
  • favicon Üdini üldistav ja seksistlik postitus
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Topelt energiaga kohvi-datli trühvlid
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Indiapärane tomatikastmes lõhekarri
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Toidust veidi teise nurga alt ehk kui kuidas ja millega toita nahka
    kirjutab blogis Aet köögis
  • favicon Pullerits: Miks ei kohta karmidel tõusudel jalgrattureid?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Sinepine lõhe tartar
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Vanast Egiptusest Metsikusse Läände
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Pullerits: Kuidas ma läksin maailmakuulsasse Stanfordi ülikooli?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Tervislikud pannkoogid (ilma nisujahu ja piimata)
    kirjutab blogis LIISI TOIDUBLOGI
  • favicon Kreemise toorjuustu vahekihi ja kaerajahust põhjaga õunakook
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Vürtsikas kõrvitsa toorjuustu kook karamellise kattega
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Bataadivõileivad hernevõrsete ja kalamarjaga!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Ohoo, kas Eesti spordis avanevad rahakraanid?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pealkirjata
    kirjutab blogis blogiriimuri ajaweeb
  • favicon Pealkirjata
    kirjutab blogis blogiriimuri ajaweeb
  • favicon Saja aasta pärast
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Fetajuustuga täidetud jalapeno piprad peekoniümbrises
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Kolme juustu pirukas
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Tartu - kas tõesti Euroopa parim linn maastikurattasõiduks?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Väsinud lumi...põrsake
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon You're so vain you probably think this song is about you
    kirjutab blogis Kirjad kodumaale
  • favicon Pullerits: Kas võrdõiguslus teeb meestele spordis liiga?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Magus-vürtsikas köögiviljasalat
    kirjutab blogis LIISI TOIDUBLOGI
  • favicon Küpsetamata külluslik šokolaadi-toorjuustukook Philadelphia Milkaga
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Erinäolised ja sarnased nagu ühe pere erinevad lapsed. Restoranid Moon, Mantel ja Korsten ning Kolm Sibulat
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 12 november kell 16:16
Meeldiv ja elamuslik restoranikülastus on sündmus, mida me kõik vahel vajame. Aeg iseendale ja neile, kellega koos restorani tuldud. Võimalus endale pisut pai teha või tähtsat päeva meeldejäävalt tähistada. Olla hoolitud ja lasta enda eest hoolitseda, hellitada maitsemeeli ja kogeda uusi maitsed. Anda end aistingute ja naudingute meelevalda. Kes meist seda ei vajaks? Pärast oled jälle pisut parem inimene. Ei ole vist kellelegi üllatuseks, et meeldejäävaks restoranikogemuseks on vaja päris mitme erineva pusletüki kokkusobitamist. Hea toit, kuid asjatundmatu teenindus või suurepärane teenindus, kuid arusaamatult maitsev toit ei anna mingi valemiga liites kokku plusspoolele jäävat kogemust. Seega tasub alati restorani minnes veidi eeltööd teha ja maad kuulata.

Huvitavad blogilistid

Pildike Itaaliast ehk ühe Rooma sisehoovi salapärane elu
kirjutab Katu blogis Kirjad kodumaale, reede 9 november kell 20:11
Jajah, mul oli juba eelmise postituse avaldamise hetkel sisetunne, et tuleb sihuke Miranda Harti moodi piinlik hetk nagu siis kui ta üritab nalja teha ja keegi ei naera: Nothing? Nothing. Nothing here, too.. No mis seal ikka. Nagu Miranda Hart ütleks: How are you? Lovely! Now back to me! Mind on Itaalias alati hämmastanud ja paelunud sisehoovid, cortile d. Eestis taolisi asju eriti ei näe.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Üdini üldistav ja seksistlik postitus
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., reede 9 november kell 02:18
Mõnikord on nii, et vanast tuttavast, keda pole aastaid näinud jalutad poes ostukärurallit tehes sipsti  mööda ja kogu suhtlus piirdub silmadega tere ütlemisega. Teinekord jälle läheb pikemaks jutuks, eluseikade lahtinokkimiseks ja suuliste memuaaride õhkuriputamiseks. Reegleid pole. Lihtsalt kord nii, kord naa. Paar päeva tagasi läks naa.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 9) Näita
Tomatikaste lõhe ja krevettidega
kirjutab Liisi blogis LIISI TOIDUBLOGI, neljapäev 8 november kell 17:08
Kiirel ajal kipub ikka olema nii, et õhtusöögiks valmivad ikka needsamad läbiproovitud kindlad retsepti. Kala puhul on meil kõige tavalisem valik lihtne ahjulõhe tilli ja sidruniga ning sinihallitusjuustu ja ananassi  kattega lõhe. Vahelduseks aga tahaks midagi muud. See retsept on hea vaheldus  - lihtne teha ja valmib poole tunniga. Samuti on tummine ja aromaatne tomatikaste selline toit, mis maitseb üldjuhul kõigile.
Pullerits: Kuidas krediitkaardid Ameerikas üles ütlesid ja ma seal vanglasse läksin
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, neljapäev 8 november kell 09:39
Te küllap juba teate seda, et endisel peaministril ja eurokomissaril Siim Kallasel oli õigus, kui ta hoiatas, et ei maksa Eesti krediitkaardiga USAs vehkima hakata. Silicon Valley südames Palo Altos ulatasin maksmiseks ühe declined. Pakkusin siis teist samuti declined. Lõpuks maksin sulas. No questions asked.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 17) Näita
Topelt energiaga kohvi-datli trühvlid
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., neljapäev 8 november kell 13:13
Kahel moel energiat andvad maitsvad magusmõrkjad trühvlipallid on vahepala, mida tasuks ikka käepärast hoida. Hea siis suhu pista, kui kõht kipub veidi tühjaks minema ja hetkel ei ole mahti korralikku toidukorda võtta või ka siis, kui energiatase vajub veidi turgutamist. Kohvitahvlite lisamine energiapallidele annab võimaluse neid põske pista ka kohvijoomise asemel.
Indiapärane tomatikastmes lõhekarri
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., kolmapäev 7 november kell 09:07
Küllusliku maitsekombinatsiooniga lõhekarri sobib hästi argiõhtu roaks, kuna valmib vaid poole tunniga ja tegelikult ka üsna lihtsa vaevaga. Vürtsikas tomatises kastmes kiirelt läbi küpsenud lõhe on erksamaitseline ja külluslik roog. Võimalusel valmista tomatikaste värsketest hästi küpsetest tomatitest, kui neid aga käepärast pole, kasuta purustatud tomati konservi.
Toidust veidi teise nurga alt ehk kui kuidas ja millega toita nahka
kirjutab Aet Trisberg blogis Aet köögis, teisipäev 6 november kell 12:14
Mina, kes ma olen puhta toidu usku, ei vaata seda teemat tegelikult üldse nii kitsalt toitumise keskselt, vaid pigem on märksõnaks terve olemine üldisemalt.
Sinepine lõhe tartar
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 5 november kell 12:54
Imelihtne ja kõigile jõukohane lõhe tartar toob välja värske lõhe parimad omadused. Kuna kala läheb siia roa sisse toorena, siis peaks see olema eeskujulikult värske ja parima kvaliteediga. Kui tahad kala värskuses veendunud olla, eelista kindlasti  Peetri Lõheäri  lõhet, mis on saadaolevatest valikutest parima kvaliteedi ja puhtaima maitsega.
Vanast Egiptusest Metsikusse Läände
kirjutab Frieda blogis Toidutegu, pühapäev 4 november kell 21:54
Palun astuge edasi. Võtke veini. Jutt võib pikale minna, sest ma käisin vahepeal kolme ooperit vaatamas ja kavatsen neist kõigist vabas vormis pisut pajatada. Pole küll teada, kas keegi neid ooperijutte üldse loeb, aga sellegipoolest. Pealegi tekib nõnda harva kirjutades, nagu ma seda viimasel ajal teen, teatavat sorti sooritusärevus. Tundub, nagu peaks iga kord midagi lõpmata erilist ütlema. On siis seda vaja. Seega ooper. 6.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Tervislikud pannkoogid (ilma nisujahu ja piimata)
kirjutab Liisi blogis LIISI TOIDUBLOGI, reede 2 november kell 21:12
Need pannkoogid sündisid otsesest vajadusest, sest kodus olid tõbised lapsed, kes nõudsid hommikusöögiks pannkooke. Kuna igasuguste nohude-köhade puhul välistan menüüst piimatooted, siis nuputasin, kuidas teha lastele tervislikud, kui siiski maitsvad pannkoogid. Pannkoogid, mis ei sisalda ei piimatooteid ega nisujahu, koosnevad hoopis banaanidest, munadest, kaerajahust ja veest.
Bataadivõileivad hernevõrsete ja kalamarjaga!
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, reede 2 november kell 18:31
Mida enam talve poole, seda enam trügib minu menüüsse bataat - ja nii on see iga aasta. See muidugi ei tähenda, et bataat igapäevaselt kasutuses oleks. Pigem on see ikka selline tore külaline, kellega meeldiv taaskohtuda üks või kaks korda nädalas. Bataat sobib imehästi nii soolastesse kui ka magusatesse roogadesse.
Vürtsikas kõrvitsa toorjuustu kook karamellise kattega
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., reede 2 november kell 09:51
Peale tühjaks uuristatud kõrvitsate pidu on kindlasti paljudel kodus vastu vaatamas õõnsate silmaaukudega ja hõreda hambumisega pirakas kõrvitsaline, keda ei raatsiks päris prügikasti poole ka nügida. Halloween peab aga ruumi tegema hingedepäeva ja sealt järgnevatele Martidele-Kadridele. Üheks kõrvitsale uue elu andmise võimaluseks on mahlane, kihiline ja külluslik kõrvitsa toorjuustukook karamellise kattega.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Pealkirjata
kirjutab blogis blogiriimuri ajaweeb, reede 2 november kell 09:14
nahk on valge mütsid valged marsiks mängib... valgre / eesti kristlik rahvaerakond /
Saja aasta pärast
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., neljapäev 1 november kell 23:27
Kui leiaksin täna saja-aastase kuuse käbi mille seest pudeneks peo peale pisike seeme nagu ühe tiivaga putukas kui tuulehoog puhuks seemne lendu ja viiks ta kuhugi, kus on laiguke paljast mulda ning vihmapiisk suruks seemnete
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Fetajuustuga täidetud jalapeno piprad peekoniümbrises
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., teisipäev 30 oktoober kell 21:36
See imelihtne ja samas hästi küllusliku maitsekombinatsiooniga suupiste on viimasel ajal meil peres igareedeseks kohustuslikuks suupisteks saanud. Mõnus ampsata enne, kui tõsisema õhtusöögi juurde asuda. Hea lihtne ka valmistada ehk siis valmib pea möödaminnes. Avastasin selle koosluse poolkogemata kui külmkapist vaatasid vastu poolik fetajuust ja padrone piprad, mis on natuke teine teema kui jalapenod.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 4) Näita
Kolme juustu pirukas
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, esmaspäev 29 oktoober kell 18:17
Mulle tundub, et sedasorti lahtist pirukat küpsetasin ma liiga kaua aega tagasi, sest hõrgutise ahju pistmisel ootasin ma juba kannatamatult selle valmimist. Need lõhnad, mis tubadesse rändasid olid lihtsalt nii hubased ja kodusoojad! Kui ma hetkel köögilaua taga istun, siis õue vaadates märkan ma seal parajas koguses lund.