i
Blogilist - Minu lemmikblogid

Uued postitused

  • favicon Pullerits: Kuidas edeneb viimane lihv suureks maratoniks?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Šokolaadine juustukook pidupäevaks ehk imelihtsa Domino juustukoogi teine tulemine!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Kas konkurentidel on veel lootust, et tulen pühapäeval starti?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Lombakas asi, aga peab...
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Mõni tuba on alati pime
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon kanapallid ehk tsukune
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Pullerits: Tähelepanu, maratonihoiatus!
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pullerits: Kas hooaja maksimum on nüüd käes ja kõrgpunkt saavutatud?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Kolm lihtsalt valmivat lõhe suupistet pidulauale
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Jäine kamaparfee jõhvikate ja sarapuupähklitega
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Aasia supp 10 minutiga
    kirjutab blogis Aet köögis
  • favicon Pullerits: Kuidas ma põgenesin Grete Gaimi eest?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Lugu.. ütleme, et kellast
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Kohev juurselleripüree
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Silja imeline Martsipani ploomikook
    kirjutab blogis kiilike köögis
  • favicon Pullerits: Mida pakub talve põnevaim nädalavahetus suusatamises?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon S&S. Pahur
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Pullerits: Kas hooaja avamaraton andis lootust?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon bulgogi
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Šokolaadifondant vaniljejäätisega
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Mnjah...
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Geeniuse saatus
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Õndsus ja ilgus
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Budae Jjigae
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Šokolaadine mandlivõie
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: «And the winner is...»
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Bataadi, spinati ja kikerhernekarri kookospiimaga
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Mooni-martsipanirullid (ilma PÄRMITA)!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Kuidas küll mõni mees rajal lendab!
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Šokolaadi-laavakook apelsini ja piparmündiga
    kirjutab blogis LIISI TOIDUBLOGI
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Pullerits: Kuidas edeneb viimane lihv suureks maratoniks?
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, pühapäev 18 veebruar kell 19:17
Nädalatagune suursõit, teatemaraton Raio Piiroja ja Grete Gaimi võistkonna vastu päev pärast Alutaguse 39-kilomeetrilist klassikamaratoni, mis seal salata, tean, et küpsetas veel vähemalt ühe sitke meeskonnakaaslase keha ja organismi peale minu oma. Aga too pühapäevane pingutus oli seda väärt, sest võit tuli magus (mis siis, et kirja läks seitsmes koht, aga esimesed kuus olid lihtsurelikega võrreldes väljaspool konkurentsi, profid, eks- ja poolprofid). Kuid nõudis ka taastumist. Niisiis algas uus nädal põhjaliku puhkusega. Vähemasti puhkusega suusatamisest. Sest töiselt tuli, nagu öeldakse, hagu anda.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 32) Näita

Huvitavad blogilistid

Šokolaadine juustukook pidupäevaks ehk imelihtsa Domino juustukoogi teine tulemine!
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, laupäev 17 veebruar kell 10:08
Minu blogis tekitab teistest retseptidest pidevalt suuremat huvi just Domino küpsistega valmistatud juustukook. Pole vahet millise aastajaga on tegemist, pole vahet kas on külm või soe - see kook on ikka populaarne. Kindlasti on üheks eduvõtmeks selle koogi valmistamise lihtsust, sest no tõepoolest saab selle koogi valmistamisega hakkama igaüks. Ei vaja see kook valmimiseks ahju ega ka erinevaid köögividinaid.
Lombakas asi, aga peab...
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., reede 16 veebruar kell 15:44
Olen vaene ja taevast ma sulle ei luba päike minust jääb andmata, kuu olgu taevas kinkimata jääb maja või lossist üks tuba ilma järvedest jääd, laantest, saartest ja laevast Tule parem, me jagame seda, mis saada ahjusooja ja karedat poolvillast putru kui kord lähed saad kalli ja pika pai kaasa siis on südidust joosta taas pakaseuttu Sina lehvitad rõõmsalt ja mina teen sama mine, mine, sest elud meil eraldi teedel kinkimata jäänd päike näib heledamana külmaudugi hajub.
Mõni tuba on alati pime
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., neljapäev 15 veebruar kell 16:28
  Kui palju kurbasid on koos, et rõõmsaks saada, siis on tuba täis suurt ja suitsuna tupruvat kurbust. Kuidas saab sinna mahtuda veel rõõm? Olen oma depresiivset meelelolu proovinud teadlikult kildhaaval lammutada, otsinud abi kõigepealt enda seest ja toetanud (kasutaks meelsamini sõna püherdanud) teiste najal. On asju mis edasi aitavad ja on asju, mis mõjuvad nagu kõrile surutud vee alla vajutav kaigas.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Pullerits: Kas konkurentidel on veel lootust, et tulen pühapäeval starti?
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, neljapäev 15 veebruar kell 21:33
Ma ei ole pühapäevase suusasõidu stardiprotokolle vaadanud, sest ei huvita, aga kui teie olete, siis igal juhul vastab see tõele, kui olete märganud, et minu nime seal kirjas ei ole. Aga aeg on ka tihe ja pingeline, et kõigi kõrvalharrastustega tegelda. Näiteks täna, neljapäeval, pidin võtma ette teekonna Tallinna, et Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul usutleda üht tuntud ja Eesti ajaloos ülitähtsat tegelast.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 25) Näita
kanapallid ehk tsukune
kirjutab vahterliina blogis davahtaresidence, kolmapäev 14 veebruar kell 15:56
nagu nimigi ütleb, on tegu jaapani retsepiga - raamatust Tokyo Cult Recipes , mis lisaks päris kabedale välimusele peidab endas ka hulka toredaid retsepte.
Lugu.. ütleme, et kellast
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., esmaspäev 12 veebruar kell 16:32
  Milde vaatas randmel olevat kella. Tema jaoks oli see ese kell, lapsed kasutasid kinki üle andes küll peenemaid väljendeid. Pulsikell ja aktiivsusmonitor ja mis seal veel oli... äpid-päpid. Käekellasid oli Mildel küll olnud. Slava, Molnija ja Vostok või mis need veel olid.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 8) Näita
Aasia supp 10 minutiga
kirjutab Aet Trisberg blogis Aet köögis, esmaspäev 12 veebruar kell 12:18
Puljong on supi juures kõige olulisem komponent, mis annab toidule maitsesügavuse ja tõelise iseloomu. Kui mul rohkem aega on, keedan ise 3-4 tundi puljongit, kuid vahel tuleb supi isu peale ka siis, kui puljongit keeta pole aega või tahtmist. Juba mõnda aega olen kasutanud kiirsuppide ja ka muude puljongit nõudvate toitude tegemiseks Food Studio puljongeid.
Kolm lihtsalt valmivat lõhe suupistet pidulauale
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 12 veebruar kell 12:11
Eesti Vabariik on kohe-kohe 100-aastaseks saamas. Seega on saabumas keskmiselt pidulikum aeg ning lugematud pidulauad kattuvad hea ja paremaga.  Mõnus on mõelda oma väikese ja armsa riigi peale, kes vaatamata ajaloo tõmbetuultele on suutnud siiski nii väärika tähtpäevani jõuda.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Pullerits: Kuidas ma põgenesin Grete Gaimi eest?
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, pühapäev 11 veebruar kell 21:14
Vana tõde: spordis pole pisiasju. Edu vundamendi ladus Vahur Teppan ühe juhusliku altruistliku teoga Tehvandi suusastaadionil. Teppan oli mind toonud pühapäeva hommikul kella veerand üheksaks Otepääle, kus kell üheksa läks lahti Tartu teatemaraton.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 21) Näita
Silja imeline Martsipani ploomikook
kirjutab kiilike blogis kiilike köögis, laupäev 10 veebruar kell 17:52
Parem harva kui üldse mitte.  Olen  olemas aga siia ei jõua. Küll jääb pildi tegemine valguse taha või ei jõua fotokat tuua või kaob retsept või on juba tehtud ja ei näe põhjust miks peaks sarnast retsepti uuesti postitama.  Palju kasutan neid samu retsepte siit blogist. Ehedaid emotsioone ja tõeliselt meeldivaid retsepte on  kuidagi vähe...
Kohev juurselleripüree
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, reede 9 veebruar kell 17:17
Juurseller on mulle saanud justkui kinnisideeks. Millegipärast on selle maitse kuidagi nii meeldiv ning sobitub imehästi nii supi, püree, salati kui ka hommikuse kaerahelbepudru lisandiks. Seekord aga üks lihtne juurselleripüree, milele pisut toekama tekstuuri andmiseks lisatud ka kartulit. Sedasorti püree sobib imehästi lisandiks mõne toekama liharoa kõrvale.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
S&S. Pahur
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., neljapäev 8 veebruar kell 21:08
Skype on katki. Ma olen päris pahur juba, mu kontaktid on kõik väljas, ükskõik kui palju või mis masinast ma edasi-tagasi login, restardin, maha- ja uuesti peale installin. Tuleb kirjatuvide peale üle minna. Sel ajal kui ma end kommunikatsioonivahendite vigasusega ei ärrita värvin lage ja loen Kalevipoega. Lagi tuli hea. Eepost lugedes sain äkki valgustatuse osaliseks. See pirakas Sohni oli ju klassikaline oss.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Šokolaadifondant vaniljejäätisega
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, teisipäev 6 veebruar kell 16:28
On aeg üheks tummiseks ja voolava täidisega šokolaadikoogiks, mis sobitub taldrikule kõige paremini koos eheda vaniljejäätisega. Millal siis veel süüa šokolaadist nõretavat koogikest, kui mitte talvisel ajal?! Õigesti küpsenud šokolaadi fondant on äärtest šokolaadikoogine, kuid keskelt sulašokolaadiselt voolav! Tihtipeale kipub aga koogike täielikult läbi küpsema, mis ei ole maitselt ju sugugi halb, kuid siis jääb ära see mõnus sulašokolaadine efekt.
Mnjah...
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., teisipäev 6 veebruar kell 02:16
Ma läksin kaaluga riidu. Tema alustas. Näitas mulle numbrit 888,88 kg. Kättemaksuks kiskusin ta patarei välja. Las nüüd mõtleb nädalakese, kas ikka tasus norida. Imelikku vaakumit vaakumit tunnen enda ümber. Eks ma ole inimeste peletamisega paeva näinud ka, mis seal salata. Veidi haiglaselt kõlab, aga kohati on tunne nauditav, kohati õudne.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
bulgogi
kirjutab vahterliina blogis davahtaresidence, teisipäev 6 veebruar kell 10:35
bulgogi C a 400 gr veiseliha (pildil välisfilee, aga saab ka muust teha) Sojakaste Seesamiõli Mirin Kalakaste Pipar, sool Pruun suhkur Üks suur sibul 1 suur küüslauk Seesamiseemneid 2 suurt küpset pirni (aasia nn naši või ka muu suurem küps pirn) Lehtjat salatit või kapsast, mille sisse keerata tulemus. Aurutatud riisi ca 200 gr. Bulgogi on Korea populaarseim lihatoit, millele annab maitse peamiselt natuke ebaharilik kaste. Liha lõigata õhukesteks ribadeks. Selle marinaadi jaoks puhasta pirnid, koori ja püreesta.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Geeniuse saatus
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., esmaspäev 5 veebruar kell 02:11
Ma olen eriline! Väga eriline, kõik näevad seda. Elades saja tuhande endasarnasega samas hoones eristun ma ometi kõigist, olen teist peajagu üle, te hall ja ilmetu kari! Olgu, täpsustagem seda peajagu üle olemist...ma ei pidanud füüsilist kasvu silmas, ses suhtes jään lühemate hulka, kuid mu mõistus - selleni, te, lihtsakesed ei küüni. Ärge hoidke mind tagasi, innustage mu maaimaavastaja meeli innustuskõnedega ja te näete, kuidas ka teie elu muutub kergemaks.