i
Blogilist - Minu lemmikblogid

Uued postitused

  • favicon Šokolaadiselt tummine brownie (paleo/gluteenivaba)!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Miks Tartu maratonile ei ole otstarbekas end kirja panna?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Odrajahust piparkoogid
    kirjutab blogis LIISI TOIDUBLOGI
  • favicon Küpsetamata hommikubatoonid neljaviljahelvest ja chia-seemnetega
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Särtsakas toorvorstihautis
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Ja nüüd see algas – suusahooaeg sai avalöögi!
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pullerits: «Jälle suusad?»
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pohlatäidisega jõulupärg
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Einevõileib tšillise toorjuustu, mango ja grillitud halloumi juustuga
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon pelmeenid, loomulikult isetehtud
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Pullerits: Lollid on need, kes Venemaa dopingusigadustele veidigi halastavad
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Piparkookide tellimine 2017
    kirjutab blogis Perenaise Pagariäri blogi
  • favicon Pullerits: Kuidas suusatüdrukud mulle hirmu peale ajasid?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Koogikuused! Toredat jõulukuu algust...
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Pullerits: Kuidas ma jälle spordiga televiisorisse sattusin
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Kaerahelbe ja maapähklivõi batoonid. Igati tervislik vahepala
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon saiavorm, õuntega
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Imeline oliiviõlijäätis
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Meeleolumuusikat
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Pullerits: Spetsialistid, nüüd on teie abi vaja!
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Pullerits: Kas juriidiline kähmlus ohustab suusahooaja avapauku?
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Täiesti sobimatult nunnu
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Pullerits: Tanel Kangerti kümme õiget vastust
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Kirju
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon Üks äärmiset lihtne kalkunikarri
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Armastusest, sõnadest ja varjunditest. Kõrvitsa-pähklikringel
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Pullerits: Kümme karmi küsimust seoses Tanel Kangertiga
    kirjutab blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi
  • favicon Paksujuttu
    kirjutab blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi.
  • favicon üleküpsetatud metsseapraad
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Kõrvitsaküpsised valge šokolaadi, pähkli- ja karamellitükkidega
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Pullerits: Miks Tartu maratonile ei ole otstarbekas end kirja panna?
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, reede 8 detsember kell 10:38
Täna lõpeb Tartu maratonile registreerimise esimene voor. Hind on 55 eurot. Kas need, kes on end juba kirja pannud, on teinud liiga suure riskantse panuse? Kas õigesti teevad need, kes esimeses voorus pigem passivad? Võtame vastuse otsimisel appi matemaatika. Aastatel 2014 ja 2016 jäi maraton ära, tänavu toimus 34-kilomeetrine asendussõit. Seega võib öelda, et viimasel neljal talvel on toimunud poolteist maratoni.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 25) Näita

Huvitavad blogilistid

Küpsetamata hommikubatoonid neljaviljahelvest ja chia-seemnetega
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., neljapäev 7 detsember kell 09:42
Kõik ju teavad, et kuumutamata kujul on pea kõik toiduained kõige kasulikumad. Samas lihtsalt lusikaga tooreid helbeid süüa ei tundu just liiga isuäratav.
Pullerits: «Jälle suusad?»
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, kolmapäev 6 detsember kell 17:22
Palju õnne, Eesti - solvumiskultuur on meie maal jõudnud täiesti uuele tasemele. Kui seni solvusid solvujad selle peale, et kellegi kohta öeldi kuidagi, siis nüüd solvutakse, kui millegi ( sic !) kohta öeldakse midagi. Kuhu edasi? Lisaks käsitleb ajakirjandus sedasorti pseudoteemasid, nagu Prisma raamatureklaam, ühesuguse malli järgi.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 23) Näita
pelmeenid, loomulikult isetehtud
kirjutab vahterliina blogis davahtaresidence, teisipäev 5 detsember kell 11:56
nii, mõtlesime me siis daamidega ükskord   ise  pelmeene teha. mõeldud-tehtud, kuigi aja kokku leppimise peale kulus kordades rohkem vaeva, sai siiski kogunetud lõppeks K juurde ja Nõmme mändide varjus käised üles kääritud ja asjaga pihta hakatud.
Pohlatäidisega jõulupärg
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., teisipäev 5 detsember kell 10:28
Aasta viimase kuu veidi pidulikumaks kiskuv olemine viitab ilmeksimatult lähenevatele jõuludele. Juba on õhus piparkoogilõhna ja majad kattuvad järjest enam jõulutuledega. Päkapikke on ka päris mitme akna taga kõõlumas nähtud ja laste sussid saavad siis vastavalt teenetele erinevaid sussisisud. Lapselt tuleneva info põhjal pidid tänapäeval päkapikud isegi telefoniümbriseid tooma.
Einevõileib tšillise toorjuustu, mango ja grillitud halloumi juustuga
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., teisipäev 5 detsember kell 09:14
Maitsev ja parajalt toekas einevõileib, kus saavad kokku magusvürtsine toorjuust tšilliga, mahlane ja magus mango, soolakas ja pannil krõbeda koore saanud grilljuust ning veidi ka õhulist prosciutto-pitsi. Hapukat maitset aitavad lisada meie metsade pärlid ehk jõhvikad või pohlad. Toitev ja maitseküllane võileib, mis sobib omaette kergeks eineks.
Piparkookide tellimine 2017
kirjutab Eva P. blogis Perenaise Pagariäri blogi, laupäev 2 detsember kell 17:33
Piparkoogitaigen on valmis - tere tulemast tellima! Meie piparkoogitaigen on tehtud ligi sajandivanuse retsepti järgi, katteks valge šokolaad ning looduslikud toiduvärvid. Kinkekarbis piparkoogide hind (300 g) = 18 eurot.
Koogikuused! Toredat jõulukuu algust...
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, laupäev 2 detsember kell 00:23
Täna oli juba üsna jõulukuule omane ilm, eks? Olgugi, et kohevad lumehelbed muundusid maapinnale jõudes koheselt veeks, siis ikkagi oli õhus seda talvetunnet. Umbes samamoodi, nagu kevadel esimeste kergelt soojade, aga siiski veel kargete ilmadega, tunned seda looduse värskust ja energiat ning neid mõnusaid kevade lõhnu.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 1) Näita
Pullerits: Kuidas suusatüdrukud mulle hirmu peale ajasid?
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, reede 1 detsember kell 21:42
16-aastane Annemarii Bendi (fotol vasakul) läheb Tehvandi hüppetorni jalami taguse asfalteeritud parkla servas soojakusse. Lähen talle järele, kuigi sildid keelavad. Enne olin luba küsinud, kas tohin. Treener Tambet Pikkor, kellega paar minutit tagasi tervituseks kätt surusin ning kellele meelde tuletasin, et viimati nägime Torino olümpial, ütles, et tohib küll. Tahtsin suusahüpetest peensusteni aru saada.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 10) Näita
Pullerits: Kuidas ma jälle spordiga televiisorisse sattusin
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, neljapäev 30 november kell 10:25
Lugesin eile õhtul parajasti Vanity Fairi (fotodel), kus oli juttu New York Timesi ja Washington Posti lehesõjast president Donald Trumpi kajastamisel ning, mis mind eriti hämmeldusse ajas, Harvardi ülikooli püüdlustest keelu
comments Viimased kommentaarid (kokku: 18) Näita
Meeleolumuusikat
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., kolmapäev 29 november kell 21:51
Sa põletad sildu vaid selleks, et sul poleks külm Ja oled nii kurb, et see tundub peaaegu kui pilgar Uus hommik ka päikese tõustes näib alati julm Aina igatsed und kuid see reetur sind pidevalt hülgab Suur tulevik neelab sind
Kaerahelbe ja maapähklivõi batoonid. Igati tervislik vahepala
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., kolmapäev 29 november kell 10:25
Tõeliselt lihtne ja maitsev energiabatoon, mille valmistamine on jõukohane isegi pere kõige väiksematele. Selliseid väikeseid energiabatoone võiks hoida kogu aeg käepärast. Nii asendub kommi- või küpsisesöömine millegi palju tervislikumaga ehk maiusega, kus pearollis kaerahelbed, tume šokolaad, maapähklivõi, kookosõli ning magustajaks agaavisiirup.
Pullerits: Spetsialistid, nüüd on teie abi vaja!
kirjutab Priit Pullerits blogis Pulleritsu/Scanpixi spordiblogi, kolmapäev 29 november kell 09:07
Teie õnnetund on saabunud! Läheme teooriast praktikasse. Seega on teil aeg särada. Esiteks, kuidas saab Katjuša termojaki (80% polüester ja 20% elastene ) poripritsmetest täiesti puhtaks? Millist pesuvahendit tuleb kasutada n
comments Viimased kommentaarid (kokku: 11) Näita
saiavorm, õuntega
kirjutab vahterliina blogis davahtaresidence, teisipäev 28 november kell 19:17
mis sest ikka kirjutada, aga no nii hea sai!! saiavorm, õuntega 5 viilu röstsaia võid, toatemperatuuril õunu - pehmemaid ja kõvemaid läbisegi, ca 5 tk, kooritud, viilutet 1 1 dl suhkrut kaneeli 2 dl 35 % rõõska koort 3 muna u 3 spl suhkrut, peale raputamiseks, optional mina tegin keeksivormiga, mille katsin küpsetuspaberiga. kõigepealt tuleb ahi panna 180 kraadile sooja.
Imeline oliiviõlijäätis
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, teisipäev 28 november kell 10:38
Jäätis meeldib mulle kohe väga-väga. Mul on kujunenud välja omad lemmikud ning muidugi eelistan ma võimalusel ikka ise tehtud jäätist. Nii põnev on kodus erinevate maitsetega katsetada. Loomulikult on hetkel üheks põhiteemaks piparkoogid  ning seetõttu pean kiitma piparkoogijäätis piparkoogitainatükkide kardemoni ja kaneeliga. Oma katsetuste tulemusel aga jõudsin ma ka sellesama oliiviõlijäätiseni.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Täiesti sobimatult nunnu
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., esmaspäev 27 november kell 21:00
Tööl on üks jupp koridori, mida rohelise põranda järgi kutsutakse green mile. Seada läbivad absoluutselt kõik tootmises töötavad inimesed ja hüüdnimi läheb täppi vähemalt mõnel päeval aastast meil kõigil. Täna hommikul võttis koridori läbimine mõnevõrra rohkem aega. Ned, kellele ei meeldinud võivad arvata mida tahes (selle raha oleks võnud kasutada..., ...lapsik..., Amatöörid), aga mulle küll meeldis ja ma polnud selle emotsiooniga üksi. Üllatusmoment veel lisaks, ma ei tea kedagi, kes seda ette teadis.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 8) Näita
Kirju
kirjutab Kaamos blogis halleluuja, kevad tuleb ikkagi., neljapäev 23 november kell 16:35
Kas sa armastad mind? Kas ma peaksin? Võiksid Miks? Lihtsalt niisama. Sellepärast, et tahad armastada . Sind? Miks ka mitte. Ma ei tea. Ma pean mõtlema Aknast paistis öö. Ei, mitte öö ei paistnud, öö vaatas aknast sisse.