i
Blogilist - Lauakene, kata end
Blogid mis räägivad söögitegemisest ja retseptidest

Uued postitused

  • favicon Erinäolised ja sarnased nagu ühe pere erinevad lapsed. Restoranid Moon, Mantel ja Korsten ning Kolm Sibulat
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Easy Low-Carb Ham and Dill Pickle Appetizer Bites
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Kartulihautis porru, peekoni ja seentega
    kirjutab blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li
  • favicon Topelt energiaga kohvi-datli trühvlid
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Indiapärane tomatikastmes lõhekarri
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Arugula Salad with Feta and Fresh Tomato-Balsamic Vinaigrette
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Kalyn’s Kitchen Picks: Penzey’s Turkey Soup Base (Plus Low-Carb Gravy and Other Recipes Using Turkey Base)
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Sinepine lõhe tartar
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Vanast Egiptusest Metsikusse Läände
    kirjutab blogis Toidutegu
  • favicon Roasted Butternut Squash with Lemon, Thyme, and Parmesan
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Kreemise toorjuustu vahekihi ja kaerajahust põhjaga õunakook
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Vürtsikas kõrvitsa toorjuustu kook karamellise kattega
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Bataadivõileivad hernevõrsete ja kalamarjaga!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Low-Carb Brussels Sprouts Recipes for a Thanksgiving Side Dish
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Rebitud BBQ kana
    kirjutab blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li
  • favicon Fetajuustuga täidetud jalapeno piprad peekoniümbrises
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon Peperoncini Chopped Salad with Romaine, Peppers, and Feta
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Rupskiralli
    kirjutab blogis Profa köögipool
  • favicon Kolme juustu pirukas
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Paleo Pumpkin Chili with Beef, Peppers, and Olives (Video)
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon CrockPot or Instant Pot Turkey Breast with Lower-Carb Gluten-Free Gravy (Video)
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Low-Carb Broccoli Recipes for a Thanksgiving Side Dish
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Kartuli-lillkapsakarri Aloo Gobi
    kirjutab blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li
  • favicon Lambatagine
    kirjutab blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li
  • favicon Küpsetamata külluslik šokolaadi-toorjuustukook Philadelphia Milkaga
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
  • favicon ploomikook;)
    kirjutab blogis davahtaresidence
  • favicon Kreemine šokolaadijäätis (paleo, gluteeni- ja laktoosivaba)!
    kirjutab blogis Kokkama Ragnega
  • favicon Roasted Broccoli with Lemon and Pecorino-Romano Cheese
    kirjutab blogis Kalyn's Kitchen
  • favicon Raffaello kook
    kirjutab blogis Ise tehtud. Hästi tehtud.
Värskenda nimekirja Järgmised postitused

Loetumad postitused

Erinäolised ja sarnased nagu ühe pere erinevad lapsed. Restoranid Moon, Mantel ja Korsten ning Kolm Sibulat
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 12 november kell 16:16
Meeldiv ja elamuslik restoranikülastus on sündmus, mida me kõik vahel vajame. Aeg iseendale ja neile, kellega koos restorani tuldud. Võimalus endale pisut pai teha või tähtsat päeva meeldejäävalt tähistada. Olla hoolitud ja lasta enda eest hoolitseda, hellitada maitsemeeli ja kogeda uusi maitsed. Anda end aistingute ja naudingute meelevalda. Kes meist seda ei vajaks? Pärast oled jälle pisut parem inimene. Ei ole vist kellelegi üllatuseks, et meeldejäävaks restoranikogemuseks on vaja päris mitme erineva pusletüki kokkusobitamist. Hea toit, kuid asjatundmatu teenindus või suurepärane teenindus, kuid arusaamatult maitsev toit ei anna mingi valemiga liites kokku plusspoolele jäävat kogemust. Seega tasub alati restorani minnes veidi eeltööd teha ja maad kuulata.

Huvitavad blogilistid

Topelt energiaga kohvi-datli trühvlid
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., neljapäev 8 november kell 13:13
Kahel moel energiat andvad maitsvad magusmõrkjad trühvlipallid on vahepala, mida tasuks ikka käepärast hoida. Hea siis suhu pista, kui kõht kipub veidi tühjaks minema ja hetkel ei ole mahti korralikku toidukorda võtta või ka siis, kui energiatase vajub veidi turgutamist. Kohvitahvlite lisamine energiapallidele annab võimaluse neid põske pista ka kohvijoomise asemel.
Kartulihautis porru, peekoni ja seentega
kirjutab Mari-Liis Ilover blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li, kolmapäev 7 november kell 22:03
Hei-hei, mina siin jälle oma kartuliga! Meie koostöö Eesti Kartuliga hakkabki selleks korraks otsi kokku tõmbama ja lõppeva projekti raames (seda projekti on siiani kartuliretseptide all märkinud lõpulauses “Postituse koostööpartner on “Eesti kartuljne” ongi see nüüd viimane postitus.
Indiapärane tomatikastmes lõhekarri
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., kolmapäev 7 november kell 09:07
Küllusliku maitsekombinatsiooniga lõhekarri sobib hästi argiõhtu roaks, kuna valmib vaid poole tunniga ja tegelikult ka üsna lihtsa vaevaga. Vürtsikas tomatises kastmes kiirelt läbi küpsenud lõhe on erksamaitseline ja külluslik roog. Võimalusel valmista tomatikaste värsketest hästi küpsetest tomatitest, kui neid aga käepärast pole, kasuta purustatud tomati konservi.
Sinepine lõhe tartar
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 5 november kell 12:54
Imelihtne ja kõigile jõukohane lõhe tartar toob välja värske lõhe parimad omadused. Kuna kala läheb siia roa sisse toorena, siis peaks see olema eeskujulikult värske ja parima kvaliteediga. Kui tahad kala värskuses veendunud olla, eelista kindlasti  Peetri Lõheäri  lõhet, mis on saadaolevatest valikutest parima kvaliteedi ja puhtaima maitsega.
Vanast Egiptusest Metsikusse Läände
kirjutab Frieda blogis Toidutegu, pühapäev 4 november kell 21:54
Palun astuge edasi. Võtke veini. Jutt võib pikale minna, sest ma käisin vahepeal kolme ooperit vaatamas ja kavatsen neist kõigist vabas vormis pisut pajatada. Pole küll teada, kas keegi neid ooperijutte üldse loeb, aga sellegipoolest. Pealegi tekib nõnda harva kirjutades, nagu ma seda viimasel ajal teen, teatavat sorti sooritusärevus. Tundub, nagu peaks iga kord midagi lõpmata erilist ütlema. On siis seda vaja. Seega ooper. 6.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 5) Näita
Bataadivõileivad hernevõrsete ja kalamarjaga!
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, reede 2 november kell 18:31
Mida enam talve poole, seda enam trügib minu menüüsse bataat - ja nii on see iga aasta. See muidugi ei tähenda, et bataat igapäevaselt kasutuses oleks. Pigem on see ikka selline tore külaline, kellega meeldiv taaskohtuda üks või kaks korda nädalas. Bataat sobib imehästi nii soolastesse kui ka magusatesse roogadesse.
Vürtsikas kõrvitsa toorjuustu kook karamellise kattega
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., reede 2 november kell 09:51
Peale tühjaks uuristatud kõrvitsate pidu on kindlasti paljudel kodus vastu vaatamas õõnsate silmaaukudega ja hõreda hambumisega pirakas kõrvitsaline, keda ei raatsiks päris prügikasti poole ka nügida. Halloween peab aga ruumi tegema hingedepäeva ja sealt järgnevatele Martidele-Kadridele. Üheks kõrvitsale uue elu andmise võimaluseks on mahlane, kihiline ja külluslik kõrvitsa toorjuustukook karamellise kattega.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 2) Näita
Rebitud BBQ kana
kirjutab Mari-Liis Ilover blogis Siit nurgast ja sealt nurgast toidublogi | Mari-Li, neljapäev 1 november kell 10:33
Grillihooaeg on vist nüüdseks lõplikult läbi. Muidugi on alati neid, kellel see kestab aastaringselt (eks on tulnud omalgi ette hangede vahel grilli taga jalalt jalale keksimist), kuid enamjaolt on siiski vast grillimisvarustus talvekorterisse uue hooaja ootele ladustatud ja kokkamine kolinud hubastesse ja tubastesse ruumidesse.
Fetajuustuga täidetud jalapeno piprad peekoniümbrises
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., teisipäev 30 oktoober kell 21:36
See imelihtne ja samas hästi küllusliku maitsekombinatsiooniga suupiste on viimasel ajal meil peres igareedeseks kohustuslikuks suupisteks saanud. Mõnus ampsata enne, kui tõsisema õhtusöögi juurde asuda. Hea lihtne ka valmistada ehk siis valmib pea möödaminnes. Avastasin selle koosluse poolkogemata kui külmkapist vaatasid vastu poolik fetajuust ja padrone piprad, mis on natuke teine teema kui jalapenod.
comments Viimased kommentaarid (kokku: 4) Näita
Kolme juustu pirukas
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, esmaspäev 29 oktoober kell 18:17
Mulle tundub, et sedasorti lahtist pirukat küpsetasin ma liiga kaua aega tagasi, sest hõrgutise ahju pistmisel ootasin ma juba kannatamatult selle valmimist. Need lõhnad, mis tubadesse rändasid olid lihtsalt nii hubased ja kodusoojad! Kui ma hetkel köögilaua taga istun, siis õue vaadates märkan ma seal parajas koguses lund.
Rupskiralli
kirjutab Profa blogis Profa köögipool, pühapäev 28 oktoober kell 13:37
Wikipedia annab sõnale rupskid alljärgneva tähenduse: Subproduktid (ka: rupskid , rupsid ; vene Субпродукты) on loomakasvatuse ja jahinduse teisejärgulised tapasaadused , ka toiduained , mida inimesed kasutavad toitude valmistamisel.
Kreemine šokolaadijäätis (paleo, gluteeni- ja laktoosivaba)!
kirjutab Ragne blogis Kokkama Ragnega, neljapäev 25 oktoober kell 14:25
Vahest juhtub ikka nii (loe: tegelikult päris tihti), et meisterdan sügavkülma ootele isetehtud pulgajäätiseid. Kui jäätiseisu peale kipub tulema, siis on ju hea teha väike jalutuskäik külmkapi juurde ning sirutada käsi külmasahtlisse maiuse järele. Muidugi rõõmustavad sedasorti jäätiste üle ka pere pisemad. Loomulikult on söömisrõõm suur, kuid veel suurem sellest on ise kogu valmistamisprotsessi juures olla.
Küpsetamata külluslik šokolaadi-toorjuustukook Philadelphia Milkaga
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., neljapäev 25 oktoober kell 10:19
Hästi lihtsa valmistuskäiguga külluslik toorjuustukook, mille valmistamisel ei ole vaja isegi ahju sisse lülitada. Kreemist ja mõnusalt karamellise maitsega Philadelphia Milka toorjuustu aitab täiendada tume šokolaad, mille toimel kook ka külmas taheneb. Peale võib puistata aga toorkakao pulbrit, mis annab koogile pisut mõrkjat maitsenüanssi.
ploomikook;)
kirjutab vahterliina blogis davahtaresidence, teisipäev 23 oktoober kell 21:12
ja need ploomid olid magusad!! söö või ise!! ploomikook 3 muna 115 gr võid, toatemperatuuril 1 dl suhkrut 2.5 dl jahu 0.5 tl küpsetuspulbrit 2.5 dl kivideta ploome soojenda ahi 190 kraadini. kata 22 cm vorm küpsetuspaberiga. eralda munakollased -valgetest. vahusta munavalged kõvaks vahuks. hõõru suhkur ja või vahtu, löö sisse munakollased. sega jahu  küpsetuspulbriga ja vala see suhkru-või-munakollase hulka.
Raffaello kook
kirjutab Tuuli blogis Ise tehtud. Hästi tehtud., esmaspäev 22 oktoober kell 20:40
Raffaello kommid on iga väikese tüdruku lemmikud ja sellest kirest nende valgete õhuliste pisut patuste kommide vastu tavaliselt täielikult ei paranetagi. See kook on Raffaello kommist tuttavaks ja armsaks saanud maitsete kooslus. Mõnus õhuline, kookoshelvestest, kookospiimast ja mandlitest maitset saanud kook maitseb kindlasti kõigile neile, kes Raffaello komme armastavad.
Easy Low-Carb Ham and Dill Pickle Appetizer Bites
kirjutab Kalyn Denny blogis Kalyn's Kitchen, laupäev 10 november kell 14:45
Easy Low-Carb Ham and Dill Pickle Appetizer Bites, are a tasty nibble that have been showing up at parties and holiday dinners in my family for years now! And if you want something healthy to nibble on while they turkey cooks, these low-carb appetizer bites are also Keto, low-glycemic, gluten-free, and can be South Beach Diet friendly.